Ett Steg i Taget: Min nya värld!

Jag vill helt enkelt inte sluta upptäcka! Prova nytt, växa och lära känna!

Ett Steg i Taget: Min nya värld!
Jag vill helt enkelt inte sluta upptäcka! Prova nytt, växa och lära känna!

Hej!

Nu är det jag igen!

Lite nyheter bara:

Jag vill helt enkelt inte sluta upptäcka! Prova nytt, växa och lära känna!

Förutom min nyligen startade vlogg på Youtube, har jag även lanserat en helt ny podcast som jag är otroligt stolt över - Vandra med Henrik!

Vad är då "Vandra med Henrik"? Det är en unik upplevelse där min röst leder dig genom en värld av verklighet och fantasi, blandat med humor och eftertanke. Varje avsnitt är utformat för att vara en inbjudan att slappna av, skratta eller drömma sig bort samtidigt som miljöljudet är spatialt och det verkligen känns som att man är ute och går med mig på riktigt.

Lyssna med hörlurar rekommenderas för den mest uppslukande upplevelsen!

I varje episod av "Vandra med Henrik" utforskar jag olika miljöer medan jag delar mina spontana tankar utan förberedelse eller redigering. Podden funkar att somna till, men det är inte bara en sömnpodd. Den är också en underhållande följeslagare under promenader eller när man söker en distraktion. Ibland har jag med mig gäster på promenaderna också, så detta blir inte en renodlad sömnpodd som "Somna med Henrik."

Min ambition med "Vandra med Henrik" är att skapa en avkopplande och engagerande atmosfär, där mina spontana (och ibland gästens) reflektioner blir en resa för dig som lyssnare. Vi går ut och går, helt enkelt, och det som händer händer!

Så, om du är intresserad av att följa med på denna dubbla upplevelse med mig - både genom min vlogg och min podcast - klicka på länkarna här och så ser vi vad som händer.

Jag tror det blir jättebra!

/H

PS: Om du har förslag på platser du vill att jag ska vandra på, eller gäster du vill att jag ska ha med, skriv till mig och tipsa här: