Mitt drömprojekt: Somna med Henrik – nu även på YouTube!

Det var en av de där nätterna, när min hjärna snurrade som en karusell på överväxel, och jag låg där i sängen och stirrade upp i taket. Då slog det mig: varför inte ge min podd, Somna med Henrik, en ny dimension? En visuell!

Det var en av de där nätterna, när min hjärna snurrade som en karusell på överväxel, och jag låg där i sängen och stirrade upp i taket. Då slog det mig: varför inte ge min podd, Somna med Henrik, en ny dimension? En visuell!

Sedan ett tag driver jag Somna med Henrik även på YouTube, där varje avsnitt nu ackompanjeras av drömska och associativa bilder. Dessa visuella element smälter samman på skärmen, de har ingen egentlig mening, precis på samma sätt som podden i övrigt (inte) har.

För mig har detta projekt kommit att bli ett roligt komplement till inspelningsarbetet med Somna med Henrik. Varje gång jag är klar med ett avsnitt sätter jag mig och börjar den visuella aspekten av det jag nyss hittade på, medan jag fortfarande kommer ihåg det.

Jag hoppas att dom här abstrakta bilderna kan göra det vackert och lugnt omkring dej. Kanske inte som en ersättning för podden på det vanliga viset, men ändå... Kanske kan du titta på avsnitten om du inte kan sova, eller behöver distraheras av nåt som inte bara är ljud?

Du hittar avsnitten på Youtube här.

Testa och se om du gillar det, och hör av dej och tala om vad du tycker.

Varmt välkommen, och sov gott!

/Henrik